Albert Roca Campió de Catalunya M30 de Btt Marató

El passat cap de setmana va estar ben farcit de curses de tota mena pel territori català i molts dels esportistes que segueixen els entrenaments de Zona7 van prendre-hi part amb sort diversa.

Primer de tot cal destacar la primera posició en M30 d’Albert Roca a l’Esperxada, que enguany era Campionat de Catalunya. Sense estar centrat al 100% en les competicions purament btt, l’Albert afrontava la prova amb moltes ganes i il·lusió que li van permetre assolir aquest gran resultat.

També en btt, Josep Chavarria va quedar en segona posició al Open XCO de Lleida. Per altra banda, mala jornada per Cristofer Bosque que, amb dues punxades, no va tindre el seu millor cap de setmana a la Copa Catalana Internacional de la Vall de Lord i va quedar lluny de les posicions de podi.

En trail Running, Ana Martínez va aconseguir una gran 4a posició -i primera de la categoria- al Campionat de Catalunya de Km Vertical al Sobrepuny.

Des de fa unes setmanes ens trobem immersos en la primera part de les competicions de la temporada i els resultats comencen a aflorar. Això només és culpa de molts mesos de treball i esforç amb un únic objectiu.

Ara toca recuperar bé, entrenament òptimament i mirar la manera d’arribar en les millors condicions a la propera cursa.