Bona actuació de Cristofer Bosque i Albert Comellas a Marsella i Tuéjar

Cristofer Bosque i Albert Comellas, dos dels esportistes que confien en Zona7 per preparar la seva temporada esportiva, van aconseguir bons resultats en dues curses de prestigi el passat cap de setmana.

En Btt XC Cristofer va córrer a Marsella, amb l’equip oficial Massi, una prova de la Coupe France i puntuable pel rànquing UCI. En una cursa amb un gran nivell de ciclistes, entre els quals alguns mundialistes, Cristofer va aconseguir una meritòria 21a posició.

Cal destacar els resultats destacats que l’esportista català està aconseguint en les últimes curses: 5a posició al XC Eliminator de la Copa del Món a Barcelona i 4t al XC de Corró d’Amunt també puntuable pel rànquing UCI.

Per la seva banda, l’Albert es desplaçava fins a Tuéjar (València) per córrer l’Ultra Trail Tuéjar de 50km, un dels seus objectius de la temporada i puntuable pel rànquing ITRA.

La prova va estar marcada per unes condicions meteorològiques molt adverses que van afectar el zona de la cursa durant tot el cap de setmana. Tot i les dificultats l’Albert va fer una molt bona cursa i va arribar en una molt bona 22a posició i en 8a de veterans entre els prop de 250 participants que van prendre part a la cursa.

Ja ha arrencat la temporada de competicions per la majoria dels nostres esportistes i ja van apareixent els primers resultats. Ara toca seguir entrenant i gaudint fent-ho per continuar millorant.