Cap de setmana de bons resultats pels esportistes de Zona7

El cap de setmana passat va estar ple de curses i molts dels nostres esportistes hi van fer acte de presència i amb resultats remarcables.

En btt es va disputar el Raid de Cal Marçal, una de les proves clàssiques a la nostra zona, una cursa de 35km i que destaca per transcórrer majoritàriament per corriols, on sempre hi ha competidors de primer nivell i on l’exigència física i tècnica. El ciclista de Zona7 Andreu Casals va finalitzar en una molt bona segona posició demostrant, així, que es troba en un gran estat de forma i que està fent una progressió extraordinària. Joan Noguera, Juan Castaño i Miguel Font també van prendre part a la cursa, fent-hi un molt bon paper.

També va haver-hi dos raids d’aventura de renom amb presència de corredors de Zona7.

Per una banda, David Tarrés es va endur la victòria al Basque Expedition Race, de la Lliga Europea de Raids, amb l’equip EuskalRaid Aralar Kirolak. L’equip, integrat també per tres corredors bascos, es va mantenir durant les 53h que van trigar en fer tot el recorregut amb una lluita molt interessant amb l’equip Danès Yeti i amb els francesos Issy Adventure.

Per altra banda, Jordi Jimenez, amb l’equip Raidaran, va aconseguir la victòria al Raid Sobrarbe (Aínsa), puntuable per la Lliga Espanyola de Raids. L’equip català va dominar el raid durant tot el cap de setmana i només, en alguns moment, es va trobar pressionat pel també equip català Raiverd, que van guanyar la inscripció a Sobrarbe en la passada edició del Raiverd organitzada per Zona7 i el Club Orientació Berguedà.

En el mundial junior de velocitat, Gerard Riu, tot i fer una bona cursa i rodar molt ràpid, no va poder agafar el grup de davant. Malgrat això, el Gerard continua demostrant un bon nivell per estar entre els millors.

 

A tots ells moltes felicitats i a continuar entrenant.