Cristofer Bosque i Marc Calmet brillen en el retorn a la competició

Després d’una llarga aturada de les competicions degut al Covid, finalment es reprenen algunes de les competicions que havien quedat en stand-by. Cristofer Bosque i Marc Calmet han demostrat haver-se preparat a consciència per retornar en un gran estat de forma.

La Copa Catalana Internacional de Btt va tornar a arrencar dissabte passat amb la clàssica cursa de la Vall de Lord. Degut a les mesures sanitàries que s’hagueren d’adoptar, només es va disputar una dura CRI de 12km pel sempre exigent circuit Piteu.Cristofer Bosque al primer graó del podi

 

En ella, Cristofer Bosque va demostrar estar en un gran estat de forma imposant-se per només 5 segons a Jofre Cullell. Amb aquest resultat Cris es posa al capdavant de la classificació provisional de la Copa Catalana.

La propera cursa serà la setmana vinent a la Vall de Boí.

Per la seva banda, Marc Calmet va tornar a la competició amb el Cross Country de Güeñes, classificatori pel Campionat d’Espanya.Marc Calmet en la primera posició de la seva categoria.

En una prova marcada per la pols i la calor el Marc va imposar-se en la seva categoria i va finalitzar en 4a posició a l’scratx general.

Ara toca continuar entrenant igual per afrontar les properes cites del calendari.