Molt bon resultats de Pau Llorens als Campionats d’Espanya

Del 5 al 7 de desembre es van disputar els Campionats d’Espanya d’Orientació a Extremadura i Pau Llorens (COB) va tornar-ne amb tres medalles.

Tot i les restriccions pel Covid-19, els Campionats d’Espanya i les curses internacionals s’estan portant a terme.

Pau Llorens es va desplaçar fins a l’oest peninsular per poder córrer els Campionats d’Espanya en el seu camí per classificar-se pel Campionat del Món d’Orientació del mes de juliol.

Malgrat la manca de curses en aquest 2020 el Pau va rendir a un excel·lent nivell i va aconseguir la medalla d’or en la cursa de llarga distància, la plata a l’sprint i el bronze a la mitja.

Enhorabona i ara cap a polir els petits detalls que van privar de millors resultats, estem en el camí!